Behandlingar

269Medicinsk fotvård ca 50 min:

Fotbad, nagelklippning, slipning, rensning, filning av naglar. Åtgärdar nageltrång, tar bort liktornar och förhårdnader, slipar och filar fötterna, avslutar med skönfotcreme och massage.

Under behandlingen talar vi om dina fötter, du får rådgivning om egenvård, fotinlägg,etc. Om du har en besvärlig liktorn eller nageltrång kan vi behöva göra kompletterande delbehandlingar.

276Fotvård som friskvård för företag, ca 50 min

Fotbad, nagelklippning, slipning, rensning, filning av naglar. Avlägsnar förhårdnader, slipar och filar fötterna avslutar med skön fotcreme och massage.

Under behandlingen talar vi om dina fötter, du får rådgivning om egenvård, fotinlägg,etc.

278Delbehandling ca 25 min

283Nagelklippning

Du får ett fotbad, vi klipper naglar, rensar och filar dina naglar. Avslutar med fotcreme.

289Nageltrång

Du får ett fotbad, vi mjukar upp i nagelfalsen, klipper, rensar, filar nageln och avslutar med rådgivning om vidare åtgärd. Ibland kan vi rekommendera nagelkorrigering med spangeplatta, vid behov remitterar vi till läkare för en bedömning och eventuell operation.

295Liktorn

Du får ett fotbad, vi avlägsnar den onda liktornen, filar och avslutar med fotkräm.

304Vårtor

Vid behov får du ett fotbad, sedan behandlar vi vårtan. Du får sedan själv behandla vårtan/vårtorna hemma 1 ggn/veckan, sedan rekommenderar vi återbesök ca 1ggn/månaden.

309Nageltrångskorrigering med Spange

Vi slipar nageln och limmar på en liten tunn glasfiberplatta (Spange) som lyfter den böjda nageln, sedan klipper vi nageln och rensar i nagelfalsen. Plattan sitter kvar 1-2 månader.

Medicinsk fotvård
Fotvårdsprodukter
Fotinlägg
Ortopediska skor
Presentkort

Tidsbeställning
0303-677 10