Om Strandvägens Fotvård AB

316Strandvägens Fotvård har funnits sedan 1989 på Strandvägen 40B Stenungsund, men har drivits i olika regi under åren. Strandvägens Fotvård AB bildades 2013 och drivs sedan dess av Ing-Marie Jodin Nilsson.

Jag är utbildad medicinsk fotvårdsspecialist hos Axelssons Gymnastiska Institut i Malmö 1986. Innan dess gick jag vårdlinjen 1974-75, samt 1976-77, och arbetade på Sahlgrenska Sjukhuset på vårdavdelning ett antal år. Efter min examen till medicinsk fotvårdsspecialist arbetade jag i egen regi parallellt med besök på äldreboende under några år. Därefter har jag arbetat som arbetsledare, samt med försäljning – marknadsföring fram till jag startade kliniken.

317Vår heltidsanställda Antonio är utbildad medicinsk fotterapeut vid Yrkeshögskolan i Göteborg och examinerades i december 2014 efter 1½ års studier.

Innan dess läste han omvårdnadsprogrammet som är en 3-årig gymnasieutbildning, och arbetade sedan som skötare på SU inom psykiatrivården. Där väcktes intresset för fotvård, då många patienter hade vanvårdade fötter.

Vi är medlemmar i Sveriges Foterapeuter samt Sveriges Medicinska Fotterapeuter och innehar behandlingsskadeförsäkring.

svefotsvemed

Medicinsk fotvård
Fotvårdsprodukter
Fotinlägg
Ortopediska skor
Presentkort

Tidsbeställning
0303-677 10