Om Strandvägens Fotvård AB

Strandvägens Fotvård har funnits sedan 1989 på Strandvägen 40B Stenungsund, men har drivits i olika regi under åren. Strandvägens Fotvård AB bildades 2013 och drivs sedan dess av Ing-Marie Jodin Nilsson.

Våren 2022 gick jag i pension men är fortsatt ägare. Övriga ansvarområden har vi delat upp mellan vår personal.

Amina är utbildad i medicinsk pedikyr hos företaget Yves Roche i Sarajevo under åren 2005-2015. Under år 2016 förvärvade hon en vidareutbildning med examen i medicinsk fotvård. Under hösten 2022 gick hon en vidareutbildning inom diabetesfotvård vid Akademiskt Primärvårdscentrum i Stockholm. Amina har arbetat hos oss sedan 2018 och är en stor tillgång i vårt team, och med sin långa erfarenhet är hon en utmärkt klinikchef.

Antonio är en av dom mycket uppskattade och efterfrågade kollegorna i vårt team. Han har arbetat hos oss sedan januari 2015 och är utbildad medicinsk fotterapeut vid Yrkeshögskolan i Göteborg och examinerades i december 2014 efter 1½ års studier.

Innan dess läste han omvårdnadsprogrammet som är en 3-årig gymnasieutbildning, och arbetade sedan som skötare på SU inom psykiatrivården. Där väcktes intresset för fotvård, då många patienter hade vanvårdade fötter.

Taina började hos oss i februari 2023. Hon har lång erfarenhet av medicinsk fotvård, med sina utbildningar först till undersköterska 2007, och sedan till medicinsk fotterapeut 2014.Hon är redan en mycket uppskattad terapeut av våra patienter, och en stor tillgång i vårt fotvårdsteam med sitt glada varma trygga sätt.

Lovisa kom till oss i mars 2023, och även hon har snabbt kommit in i vårt team som en uppskattad kollega, och mycket fin terapeut för våra patienter. Hon utbildade sig till undersköterska 1994, och fick sin examen till medicinsk fotterapeut 1995. Med sitt lugna behagliga sätt är även hon en stor tillgång för våra patienter och kollegor.

Välkommen att boka tid!

Vi är medlemmar i Sveriges Fotterapeuter samt Sveriges Medicinska Fotterapeuter och innehar behandlingsskadeförsäkring.

Medicinsk fotvård
Fotvårdsprodukter
Fotinlägg
Ortopediska skor
Presentkort

Tidsbeställning
0705-46 77 10