Om Strandvägens Fotvård AB

Strandvägens Fotvård har funnits sedan 1989 på Strandvägen 40B Stenungsund, men har drivits i olika regi under åren. Strandvägens Fotvård AB bildades 2013 och drivs sedan dess av Ing-Marie Jodin Nilsson.

Jag är utbildad medicinsk fotvårdsspecialist hos Axelssons Gymnastiska Institut i Malmö 1986. Innan dess gick jag vårdlinjen 1974-75, samt 1976-77, och arbetade på Sahlgrenska Sjukhuset på vårdavdelning ett antal år. Efter min examen till medicinsk fotvårdsspecialist arbetade jag i egen regi parallellt med besök på äldreboende under några år. Därefter har jag arbetat som arbetsledare, samt med försäljning – marknadsföring fram till jag startade kliniken.

För närvarande har vi tre anställda medicinska fotterapeuter varav Antonio är en av dom. Han har arbetat hos oss sedan januari 2015 och är utbildad medicinsk fotterapeut vid Yrkeshögskolan i Göteborg och examinerades i december 2014 efter 1½ års studier.

Innan dess läste han omvårdnadsprogrammet som är en 3-årig gymnasieutbildning, och arbetade sedan som skötare på SU inom psykiatrivården. Där väcktes intresset för fotvård, då många patienter hade vanvårdade fötter.

Vår andra medarbetare är Amina som är utbildad fotterapeut-pedikyrist i Sarajevo där hon arbetat 2005-2012. Efter det vidareutbildade hon sig till medicinsk fotterapeut i Dubrovnik 2013-2015. I april 2016 erhöll hon slutbetyg som diplomerad medicinsk fotterapeut i Zagreb. Hon är anställd hos oss sedan november 2018.

Amina har snabbt kommit in i arbetet hos oss och har på kort tid byggt upp ett stort förtroendekapital hos våra kunder och patienter.

Claudia är vår tredje medarbetare som började hos oss den 1:a april i år.

Hon har gått en 4-årig högskoleutbildning vid universitetet i Malaga i Spanien till medicinsk fotterapeut.

Claudia är nu en stor tillgång i vårt team på Strandvägens Fotvård och vi kan varmt rekommendera ett besök hos henne eller någon annan av våra duktiga medicinska fotterapeuter.

Välkommen att boka tid!

Vi är medlemmar i Sveriges Fotterapeuter samt Sveriges Medicinska Fotterapeuter och innehar behandlingsskadeförsäkring.

Medicinsk fotvård
Fotvårdsprodukter
Fotinlägg
Ortopediska skor
Presentkort

Tidsbeställning
0303-677 10