Om Strandvägens Fotvård AB

Strandvägens Fotvård har funnits sedan 1989 på Strandvägen 40B Stenungsund, men har drivits i olika regi under åren. Strandvägens Fotvård AB bildades 2013 och drivs sedan dess av Ing-Marie Jodin Nilsson.

Nu går jag i pension men fortsätter att äga företaget och sköta administrationen. Övriga ansvarsområden har vi delat upp mellan våran personal enligt följande.

  • Claudia är klinikchef
  • Amina är inköpsansvarig och tf klinikchef
  • Antonio handleder i medicinska frågor

Antonio är en av dom mycket uppskattade och efterfrågade kollegorna i vårt team. Han har arbetat hos oss sedan januari 2015 och är utbildad medicinsk fotterapeut vid Yrkeshögskolan i Göteborg och examinerades i december 2014 efter 1½ års studier.

Innan dess läste han omvårdnadsprogrammet som är en 3-årig gymnasieutbildning, och arbetade sedan som skötare på SU inom psykiatrivården. Där väcktes intresset för fotvård, då många patienter hade vanvårdade fötter.

Claudia är utbildad vid universitetet i Malaga där hon gått en 4-årig högskoleutbildning som medicinsk fotterapeut, eller podolog som det heter inom EU.
Hon har nu arbetat hos oss i tre år och är en mycket uppskattad terapeut och kollega, en stor tillgång i vårt team.

Amina är utbildad i medicinsk pedikyr hos Yves Roche i Sarajevo under åren 2005-2012. Hon arbetade som medicinsk fotterapeut i Kroatien mellan 2013-2015, för att under åren 2016 förvärva en vidareutbildning med examen i medicinsk fotvård. Amina är en mycket uppskattad terapeut och medarbetare i vårt team.

Välkommen att boka tid!

Vi är medlemmar i Sveriges Fotterapeuter samt Sveriges Medicinska Fotterapeuter och innehar behandlingsskadeförsäkring.

Medicinsk fotvård
Fotvårdsprodukter
Fotinlägg
Ortopediska skor
Presentkort

Tidsbeställning
0705-46 77 10