Verksamhetsbeskrivning

Coronapandemin

Under Coronapandemin har vi minskat på antal bokningsbara tider då vi endast har en till två terapeuter igång i varsitt rum. Vi bokar in patienter med en halvtimmas mellanrum så att vi undviker för många i väntrummet samtidigt. Vi har dessutom två väntrum om det skulle behövas.

Vi har öppet måndag till fredag ordinarie öppettider. Vi har fortfarande ett begränsat antal bokningsbara tider så att väntetiden kan bli längre än normalt, och du kan inte räkna med att få din ordinarie terapeut.

Så fort restriktionerna från Folkhälsomyndigheten lättnar kommer vi att återgå till normalläge med tre terapeuter igång samtidigt.

Vi erbjuder medicinsk fotvård, förebyggande behandling, instruerar dig i egenvård samt har försäljning av fotvårdsprodukter såsom fotcreme, nagelvårdsprodukter, ortopediska inlägg, handgjorda skor med ortopedisk fotbädd m.m.

Dagens skomode med platta skor utan uppbyggd innersula eller 12 cm klackar orsakar förhårdnader, liktornar och nageltrång samt kan ge smärtor och skador i fötter, knän och rygg. Vi kan vid en fotvårdsbehandling bedöma vilken typ av vård dina fötter behöver, eller om du behöver inlägg för att avlasta utsatta områden.Vid allvarligare tillstånd remitterar vi till ortopedingenjörer i vårt närområde.

Förutom att vi tar emot privatpersoner så är vi avtalsleverantörer åt Capio Läkarhus och Västra Götalandsregionen. Detta innebär att vi tar emot patienter med remiss från sjukhus och vårdcentraler i hela regionen.

Vi erbjuder fotvård av högskoleutbildad personal i medicinsk fotvård.

Välkomna till oss för professionell fotvård!

Medicinsk fotvård - Stenungsund
Företagsmässa 2019

Medicinsk fotvård
Fotvårdsprodukter
Fotinlägg
Ortopediska skor
Presentkort

Tidsbeställning
0303-677 10